Ugrinovački put 72, 11080 Belgrade, Serbia
+381 11 3170 860
smestaj@bali.rs
Rezervacije

Dobrodošli u najbolji smeštaj sa 4 zvezdice u Beogradu

Lociran u mirnom delu grada, Bali Paradizo je najbolji smeštaj sa 4 zvezdice u Beogradu. savršeno pozicioniran za lak pristup poslovnom centru i atrakcijama grada, Bali Paradizo je šarmantan smeštaj pogodan podjednako i za poslovna putovanja i za one koji putuju radi odmora.

Od beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" smeštaj je udaljen samo nekoliko minuta vožnje, u neposrednoj blizini raskrsnice glavnih auto puteva. Javnim prevozom povezan je sa centrom Beograda, kao i glavnim poslovnim i zabavnim četvrtima grada.

Bali je oaza mira i udobnosti protkana egzotičnim ambijentom indonežanskog ostrva Bali. Svojim gostima smeštaja nudi originalan dizajn, komfor, i odličnu uslugu. Naši smeštajni kapaciteti obuhvataju gostinske sobe i luksuzne apartmane od kojih neki imaju pogled na baštu i bazene. Sve naše sobe raskošno su nameštene i dolaze uz najbolju uslugu.

Dobrodošli u Bali Paradizo u Belgradu, mesto na kojem ćete osetiti iskreno gostoprimstvo, izuzetnu udobnost i uslugu vrednu pamćenja

Pogledajte naše komforne sobe i apartmane

Naš luksuzni smeštaj u Beogradu nudi Vam širok spektar soba i apartmana. Sve sobe i apartmani u Bali Paradizo smeštaju su elegantno opremljeni u spoju baroknog i indonežanskog stila.

standard
Od   5000 RSD
Jednokrevetna Soba
Kreveti: 1 francuski krevet
Maksimalan broj osoba:
twin-04
Od   5000 RSD
Dvokrevetna soba
Kreveti: 2
Maksimalan broj osoba:
superior-2
Od   8000 RSD
Superior Apartman
Kreveti: 2 ili 3
Maksimalan broj osoba: